ESTÜ'den Haberler

Eskişehir Teknik Üniversitesi Havacılık ve Savunma Alanında Patent Başvurularında Ön Sıralarda

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), Havacılık ve Savunma kategorisinde gerçekleştirdiği patent başvurularıyla dikkatleri üzerine çekiyor. PatentEffect'in 2023 yılı raporuna göre, üniversite bu alanda yapılan patent başvurularıyla ülke genelinde 6. sıraya yerleşti.

ESTÜ, sadece Havacılık eğitiminde değil, aynı zamanda Havacılık sektöründe de önemli bir aktör konumunda. Üniversite, yalnızca eğitim ve öğretim faaliyetleriyle değil, aynı zamanda Havacılık alanında yürüttüğü Ar-Ge çalışmaları ve ürettiği nitelikli çıktılarla da öne çıkıyor.