ESTÜ'den Haberler

ESİP Açılış ve Proje Geliştirme Toplantısı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ’nin desteğiyle 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü çevrimiçi olarak Eskişehir Sağlıkta İnovasyon Platformu Açılış ve Proje Geliştirme Toplantısı düzenlendi.

Eskişehir Şehir Hastanesi ve Üniversitemizin önderliğinde, İTAM ve Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nün katkılarıyla başlatılan Eskişehir Sağlıkta İnovasyon Platformu (ESİP) çalışmaları kapsamında düzenlenen ilk toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hanife APAYDIN ÖZKAN, Eskişehir Şehir Hastanesi hekimleri ve akademisyenler katıldı.

Eskişehir Şehir Hastanesi uzman hekimleri tarafından proje fikirlerinin aktarıldığı ve akademisyenler ile proje fikirlerinin istişare edildiği toplantının temel amacı belirli alanlarda çalışma grupları oluşturarak Üniversite-Kamu işbirliklerini güçlendirmektir.

Bu kapsamda önümüzdeki günlerde farklı proje fikirlerinin aktarılacağı çevrimiçi toplantılar planlanmaktadır.