ESTÜ Duyurular

TÜBİTAK 1001 Projeleri Deneyim Paylaşımı Toplantısı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ESTÜ-TTO) tarafından 28 Mayıs 2024 tarihinde "TÜBİTAK 1001 Projeleri Deneyim Paylaşımı Toplantısı" etkinliği çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Ankara Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Asım Egemen YILMAZ’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte fikrin olgunluk seviyesine göre proje türleri (araştırma, uygulama ve deneysel geliştirme projeleri) ve destek mekanizmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

TÜBİTAK 1001 projeleri özelinde literatür taraması, yöntem, proje yönetimi, ekip ve araştırma olanakları bölümlerinin yazılması konusunda öneriler örnekler ile aktarıldı. TÜBİTAK ARDEB projelerinde değerlendirme süreçleri ve projelerin red alma sebepleri hakkında bilgi verildi.

Etkinlik soru cevap bölümünün ardından sona erdi.