ESTÜ Duyurular

Eskişehir Sağlıkta İnovasyon Platformu Açılış ve Proje Geliştirme Toplantısı

Sağlık alanında günümüzün stratejik inovasyon ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek adına Eskişehir Şehir Hastanesi ve Üniversitemizin önderliğinde Sağlıkta İnovasyon Platformu’nun kurulması yönünde çalışmalar başlatılmıştır.
Platformun temel amacı uygulamada karşılaşılan sorunları Ar-Ge ve inovasyon projeleri geliştirerek Üniversite-Kamu iş birliğine destek olmaktır. Bu kapsamda Eskişehir Şehir Hastanesi uzman hekimlerinin sağlık alanındaki konu başlıklarında, potansiyel konu ve problemleri paylaştıkları bir dizi çevrimiçi toplantı planlanmıştır. Toplantı sonrası ortak proje konularının belirlenmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca ilk toplantıda platform hakkında bilgi paylaşılacaktır. Potansiyel proje geliştirmeye katkı sağlamak isteyen ve ilgi duyan tüm akademisyenler davetlidir.
Proje Konu Başlıkları
  • Medikal Cihaz ve Yöntemlerinin Geliştirilmesi
  • Teşhis ve Tanı Amaçlı Çözüm Yöntemleri
  • Sağlıklı Yaşam
Katılım formu için tıklayınız.